Kanonnade van pistoolschoten deed de bevolking van Bang Saray uit het bed veren

BANG SARAY:- In dit kleine vissersdorpje net onder de rook klonken in de vroege ochtenduren enkele pistoolschoten dat de gemeenschap uit hun bed deed opveren. Een politieonderzoek door de politie van Sattahip wees uit dat één tienerverdachte meer dan tien schoten niet ver van Bang Saray Beach aan de Jantasaroe Road had afgevuurd.

Verschillende bewoners waren uit hun slaap gewekt door het geluid van talloze geweerschoten.

De politie van Sattahip-politie en “Snelle Jelle” onze razende reporter arriveerden net na zonsopgang op de plaats van het incident en vonden enkele gebruikte kogelpatronen op de weg.  Wetshandhavers van Sattahip controleerden camerabeelden in de buurt van een plaatselijke winkel en verklaarden dat ze een tienerverdachte hebben geïdentificeerd die ontsnapte in een auto nadat hij met een wapen op een tweede persoon had geschoten.  

De politie van Sattahip verklaarde dat de verdachte bij hen bekend was, maar de naam van de verdachte niet vrijgaf op het moment van schrijven, daarbij verwijzend naar het feit dat zij geloofden dat het slachtoffer minderjarig was en dat er reeds een onderzoek liep.

De Sattahip-politie vertelde tegen Jelle dat één persoon tijdens een ruzie een schotwond had opgelopen, maar het slachtoffer had geen politierapport ingediend en ook geen openbare medische hulp gezocht.  Ze speuren nu naar de verdachte schutter en zetten hun onderzoek naar het incident voort voor verdere juridische stappen.  

De politie van Sattahip weigerde een motief voor het incident tussen de twee mannen te noemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!