Kaa de python vreet poes Minoes met huid en haar op, slangenvangers uit Pattaya pakken Kaa bij zijn staart

PATTAYA:- Een vier meter lange python werd op heterdaad gesnapt nadat hij een kitten had verslonden in een appartement in Pattaya. De reddingswerkers van Sawang Boriboon hadden bijna een half uur nodig om het gigantische beest te vangen.

De conciërge van het appartement die onze reporter  Jelle vroeg om zijn naam niet bekend te maken, meldde de gisteren zijn schokkende ontdekking van een lange python aan de reddingswerkers van Sawang Boriboon Stichting.

De reddingswerkers arriveerden bij het appartement in de wijkgemeente Naklua en vonden een 4 meter lange python, keurig opgerold naast een watertank.

Zijn maag zag er bol uit, waardoor reddingswerkers dachten dat hij misschien net iets had gegeten, waarvan ze aannamen dat het een ongelukkig poesje zou kunnen zijn omdat deze veel in het gebied rondstruinen.

De slangenvangers waren vervolgens bijna een half uur bezig om de slang te vangen zonder hem te beschadigen. Ze vertelden aan Jelle dat ze de python ver weg van de woonwijk in de natuur zouden uitzetten.

De conciërge van het appartement bedankte de reddingswerkers voor hun daadkrachtige actie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!