Jong stel uit Khon Kaen stapt na drie mislukte pogingen om een bruiloftsfeest te houden als nog in het huwelijksbootje!

KHON KAEN:- Een kersvers echtpaar in de provincie Khon Kaen hield afgelopen zaterdag hun huwelijksfeest in het Rachawadee Resort & Hotel in het provinciaal hoofddistrict.

Door de ziektebestrijdingsmaatregelen van de provincie mochten slechts 50 gasten de bruiloft bijwonen, maar dat kon de pret niet bederven, het huwelijksevenement kon namelijk online via de Zoom-applicatie door hun vrienden en familieleden worden bekeken.

Natcha Kaengthong en Suphan Phromsiri zeiden dat ze hun trouwplannen drie keer hadden uitgesteld vanwege de Covid-19-situatie in Thailand.

 “We hebben het provinciale volksgezondheidsbureau toestemming gevraagd om de bruiloft te organiseren in het hotel waar strikte ziektebestrijdingsmaatregelen werden geïmplementeerd”, aldus het jonge koppel

 “Alle genodigden voor het huwelijksfeest werd gevraagd om ten minste 14 dagen voor de bruiloft niet naar risicovolle gebieden te reizen.”

De “weddingplanners” hebben de huwelijksceremonie via het videoconferentiesysteem van de Zoom-applicatie uitgezonden naar meer dan honderd vrienden en familieleden van de twee families.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!