Jaloerse vrouw in Pattaya steekt na verjaardagsetentje haar man neer omdat hij stiekem naar een meisje gekeken had

PATTAYA:- Luitenant-kolonel Itthikon Saikratok, hoofdrechercheur aan politiebureau van Pattaya kreeg afgelopen nacht om 02.30 uur een melding dat er een man in de wijkgemeente Nongprue neergestoken was.

De hoofdrechercheur ging onmiddellijk op pad naar Baan Sri Permsap in Soi Pattaya, in zijn kielzog reed de reddingseenheid van de Sawang Boriboon stichting met hem mee.

De steekpartij vond midden op de weg plaats, het slachtoffer, een 34-jarig Cambodjaanse staatsburger, khun Win Da, was met een fruitmes in het midden van de linkerkant van zijn borst gestoken alsook in zijn linkerpols. De man verkeerde in een erbarmelijke toestand, zodat het reddingsteam snel eerste hulp moest verlenen, de wond verbinden om het bloeden te stelpen om hem vervolgens met spoed naar het Pattaya City Hospital te brengen.

De politie deed onderzoek en vond ook een lang spoor van bloedvlekken naar zijn kamer op de begane grond. Er lag een bebloed vlijmscherp fruitmes van ongeveer 20 centimeter lang. De politie bewaarde het als bewijsmateriaal. Daarnaast werden er sporen aangetroffen van een worsteling in de kamer. 

Er lag een verjaardagstaart op de vloer van de kamer met een boodschap op de taart met de tekst: “Gefeliciteerd, P’Joy, mooie neus.”

Verdere ondervragingen leerde dat de man met zijn vriendin een restaurant flinke ruzie had gehad, omdat hij op zijn verjaardag heimelijk naar een mooie meid aan een tafel verder had gekeken, de politie is nu op zoek naar de jaloerse vrouw.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!