Italiaan op het eiland Samui gearresteerd voor de verkoop van cocaïne en het illegaal exploiteren van een motorverhuurwinkel

SURAT THANI:- Een Italiaanse man is op het eiland Samui gearresteerd nadat hij naar verluidt cocaïne had verkocht en op illegale wijze een motorverhuurwinkel met 70 motorfietsen runde, waarbij zijn vrouw had gebruikt om zijn eigendom te verhullen.

De immigratiedienst van Surat Thani maakte bekende dat ze de 39-jarige Mr. Matteo, met de Italiaanse nationaliteit, aan de Lamai Beach Road in het Tambon Maret op het eiland Koh Samui hadden aangehouden 

De arrestatie kwam nadat de immigratiedienst door bezorgde burgers op de hoogte was gebracht, dat een Italiaanse man cocaïne in bars en nachtclubs aan toeristen verkocht. Vervolgens werd er een undercover actie opgezet waarbij een Thaise agent in burger en de Italiaan overeenkwamen om 25 gram cocaïne voor 2,500 baht per gram te verhandelen, wat in totaal 62,500 baht kostte.

Mr. Matteo werd echter door andere politie- en immigratieambtenaren aangehouden om vervolgens gearresteerd te worden, bij een fouillering troffen de autoriteiten nog eens 31 gram cocaïne aan.

De politie doorzocht ook de motorverhuurwinkel van de Italiaan in het Tambon Maret. De politie heeft 70 motorfietsen uit de winkel in beslag genomen en acht bankboeken in beslag genomen met meer dan acht miljoen baht aan geld gegenereerd uit wat volgens de politie illegale transacties op die bankrekeningen waren.

Mr. Matteo werd naar het politiebureau van Bophut gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 2-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen en Thaise mensen toe te staan ​​te helpen bij het runnen van een illegaal buitenlands bedrijf.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!