Inwoners van Pattaya klagen over de vele gaten in de weg, echtpaar loopt serieuze verwondingen op

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Mensen in de omgeving van Pattaya melden dat ze verwondingen hebben opgelopen door gaten in de weg.  Anderen klagen over de gebrekkige infrastructuur van de Pattiaanse wegen op sociale media.

De sinkholes zoals dat tegenwoordig zo kek heet, zijn het gevolg van recente zware overstromingen in het gebied.  Maar ook het dichten van wegopbrekingen door de gemeentelijke openbare werken, laat vaak zo niet altijd te wensen over, zo beweert de bevolking van deze kustplaats.

De 26-jarige Khun Weerawan Chaisorn vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende reporter, dat ze met haar vriend in het afgelopen weekend op een motor zat toen ze in een groot gat reden. Ze zegt dat er geen waarschuwingsbord was geplaatst en dat weg van het ene moment op het andere moment gatenkaas was.

Na dat hun dit ongeluk was overkomen, werden er pas waarschuwingsborden geplaatst.

 “Ik liep een lichte verwonding op terwijl mijn vriend ernstige verwondingen opliep.  Hij wordt nog steeds behandeld in het Bangkok Pattaya Hospital.  Niemand heeft contact met ons opgenomen voor compensatie of verantwoordelijkheid voor het ongeval, ondanks klachten aan het stadsbestuur”.

De bewoners van Pattaya meent, dat de afdeling watervoorziening van Pattaya, het watersysteem heeft gerenoveerd, wat gedeeltelijk de oorzaak is van de zinkgaten.  Ze zeggen dat de weg werd gerepareerd nadat erover werd geklaagd, maar de problemen ontstaan steeds opnieuw.

De lokale bevolking wil dat anderen op de hoogte zijn van de gevaren van weggebruik in hun omgeving.  Dit heeft op zijn beurt geleid tot verhit gesprekken op sociale media over de staat weg.  Velen hebben ingestemd met soortgelijke ervaringen in het gebied.

Op het moment dat uw nieuwsbeer dit stukje schrijft, hult de gemeente Pattaya zich nog steeds in een stilzwijgen.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!