Inwoner van Pattaya klaagt de autoriteiten aan voor het schilderen van onnodig zebrapad voor zijn garage

PATTAYA:- Een 47-jarige inwoner van Pattaya klaagde bij de autoriteiten over wat hij een onnodig zebrapad voor zijn garage in een smal steegje noemde.

Deze week plaatste de 47-jarige inwoner van Pattaya, khun Natdanai Mingkwansirisophon, op zijn Facebook-account met de naam “Puog Pattaya” een bericht over een zebrapad dat plotseling verscheen voor zijn garage op Soi Sawangfa Phruettharam in de wijkgemeente NaKluea

De weg is volgens de khun Natdanai slechts 3 meter breed, waardoor hij en zijn buren de autoriteiten vroegen of het echt nodig was.

Khun Natdanai zei dat hij hier al bijna 30 jaar zijn garage runde en nog nooit zo’n oversteekplaats had gezien omdat de weg erg smal was. Eerder vroeg hij de schilder van het zebrapad waarom het werd aangelegd, die alleen maar antwoordde dat ze het moesten doen omdat ze al een budget hadden geaccepteerd dat moest worden uitgegeven.

Khun Natdanai zette vraagtekens bij de toeëigening van dit project en smeekte de bevoegde autoriteiten om het zebrapad te verwijderen omdat hij nu niet voor zijn eigen garage kon parkeren. Hij stelde voor dat de autoriteiten de oversteekplaatsen schilderen waar ze echt nodig waren, zoals op de grotere doorgaand wegen in de kustplaats.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!