Indiase toerist naar ‘vermeend’ beroofd door ladyboys in Pattaya

PATTAYA:- Een Indiase toerist heeft zich vanmorgen bij de wachtcommandant op het politiebureau aan de beach road van Pattaya gemeld en vertelde dat zijn portemonnee met ongeveer 12.000 Baht in contanten door twee travestieten is gestolen die hem in de vroege uren van deze woensdagmorgen op Walking Street probeerden te versieren.

De 33-jarige Indiër Mr. Vishal Vajbhaw, zei dat de diefstal ongeveer 20 minuten na middernacht plaatsvond.  Twee travestieten benaderden hem en boden hem seksuele diensten aan.  Hij weigerde en liep weg, maar de twee hielden hem vast en betastte hem met hun handen. Hij zei dat ze om geld vroegen.

Toen hij later in zijn zak naar zijn portemonnee greep, ontdekte hij dat hij dat deze foetsie was.  In de portemonnee zaten ongeveer 12.000 baht in contanten, persoonlijke documenten en een pinpas.  De jonge vrouwen waren verdwenen.

De politie accepteerde de klacht voor verdere actie en zei dat beveiligingscamerabeelden in het gebied werden onderzocht om de dieven te identificeren en op te sporen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Regionale media 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!