Indiase man beweert dat een kathoey hem van zijn gouden ketting twv 45,000 baht op Walking Street beroofde, dit zou het vijfde incident op rij in Pattaya zijn!

PATTAYA:- Een 42-jarige Indiase man heeft zich vanochtend bij de wachtcommandant van de politie Pattaya gemeld en beweerde dat zijn halsketting ter waarde van 45.000 baht op Walking Street door wat volgens hem een ​​kathoey was, gestolen was.

Afgelopen nacht om 2:00 uur precies te zijn, verscheen de 42-jarige mister Shivanjaneya Kapuram op het politiebureau van Pattaya op Soi 9 om aangifte te doen.

Mr. Kapuram vertelde dat hij toerist was en met een stel vrienden één een avondje uit was geweest, op de terugweg naar het hotel, werden ze bij de ingang van Walking Street door een kathoey benaderd, die hem probeerde te knuffelen. Mr.Kapuram zei dat hij beleefd de avances van de persoon afwees en zijn weg vervolgde naar zijn hotel.

Hin verklaarde echter dat hij korte tijd na de knuffel zijn halsketting van 45.000 baht miste, die hij de hele avond had gedragen en die vermoedelijk tijdens de omhelzing hem op slinkse wijze van de nek gehaald werd, Mr. Kapuram ging onmiddellijk aangifte doen bij de politie.

Dit is het vijfde recente incident dat gisteren, de hoofdcommissaris van Pattaya ertoe bracht een openbare verklaring af te leggen over de massale diefstallen.  Volgens de politiechef is er een speciaal team aangesteld om de kathoeys op te pakken die zogenaamd verantwoordelijk zijn voor de diefstallen. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!