Inbraak door een jongeman in Korat “jammerlijk” mislukt en bevond zich in een precaire positie

NAKHON RATCHASIMA:- Afgelopen zaterdagavond ontstond er op de markt om 20.00 uur grote hilariteit, toen bekend werd dat een jonge inbreker, hulpeloos met zijn nek aan het plafond hing.

De 14-jarige bevond zich in een lastige positie toen hij probeerde in te breken in een telefoonwinkel in Wang Nam Kheow’s Wang Mee Market.

Een vrouw die in de buurt van haar maaltijd genoot, hoorde zijn hulpgeschreeuw en waarschuwde de bediening, die vervolgens de eigenaar van de winkel belde.

De eigenaar arriveerde en trof de tiener aan die vastzat in het plafond.  Hij had blijkbaar enkele plafondplaten verwijderd om zichzelf op de grond te laten zakken, maar merkte te laat dat er géén weg terug wad

Khun Ratanaporn Saeyang zei dat ze onmiddellijk naar haar winkel haastte toen ze hoorde van het debacle.  Het kostte een groep mensen blijkbaar bijna een uur om de jongen uit zijn val te bevrijden, dit tot genoegen van de omstanders.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: Daily News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!