In uitgaanscentrum in Bangkok zijn er afgelopen weekend bijna 200 gasten aangehouden en 65 gearresteerd wegens vermeend drugsgebruik.

BANGKOK:- Bijna 200 gasten zijn aangehouden en 63 van hen werden positief bevonden voor illegale drugs in een lokale uitgaansgelegenheid die naar verluidt open was na de wettelijke sluitingstijd van middernacht in de wijk Bang Khun Thian van Bangkok in de vroege ochtenduren van de zondagmorgen.

Bij de inval rond 00:50 uur werden ongeveer 195 gasten, waaronder 94 mannen en 101 vrouwen, in één horecabedrijf aangetroffen. Allen zijn meegenomen voor een urine-drugstest nadat ter plaatse ook een aantal verdovende middelen waren aangetroffen, namelijk 41 zakken ketamine, 20 ecstasytabletten en 12 zakken crystal methamfetamine.

Daarvan werden 63 klanten positief bevonden voor illegale drugs, en twee van hen werden betrapt met 3 zakken ketamine in bezit. Ze werden allemaal naar het politiebureau van Bang Khun Thian gebracht voor het opmaken van een proces-verbaal en gerechtelijke procedures.

Ondertussen werd de eigenaar van het uitgaanscentrum, die alleen werd geïdentificeerd als Komsan, aanvankelijk aangeklaagd voor het openen van de locatie zonder toestemming en het niet naleven van het bevel van BMA met betrekking tot de sluitingsuren volgens de wet op overdraagbare ziekten.

Hij werd ook beschuldigd van het verstrekken van alcohol in de faciliteit later dan middernacht en het toestaan ​​van overbelaste activiteiten op de locaties die Covid19 zouden kunnen verspreiden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: komchadluek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!