In Jomtien is een nieuw toeristenpolitiebureau geopend

PATTAYA-JOMTIEN:- In Jomtien werd officieel een nieuw kantoorgebouw voor de toeristenpolitie geopend om toeristen die hulp zoeken het nodig gemak te bieden.

Het nieuwe gebouw is gelegen op 406/357 aan de Jomtien Beach Road, vlakbij Tinnie’s Pies. Het is een gebouw van drie verdiepingen dat met een budget van 2 miljoen baht is gebouwd op grond die eigendom is van de overheid en onder het ministerie van Financiën valt.

De begane grond van het gebouw bestaat uit de ontvangstruimte, het operatiecentrum, kantoren en detentie- en controlekamers. 

De tweede verdieping omvat opslagruimten voor bewijsmateriaal en werkruimtes voor politieagenten in opdracht. De derde verdieping dient als accommodatie voor een deel van het toeristenpolitiepersoneel van de 2e divisie.

Pol. Luitenant-generaal Sukun Phrommaion, commandant van de toeristenpolitie, zat de openingsceremonie van het kantoor voor. Hij zei dat de afdeling Toeristenpolitie beleid heeft om haar onderzoekswerk uitgebreider en efficiënter te maken, volgens het ‘One-Stop Service’-concept.

Het nieuwe gebouw maakt deel uit van dit initiatief en zal een verscheidenheid aan diensten aan toeristen en onderzoeksmogelijkheden bieden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!