In de meeste regio’s van Thailand gaat het frisjes worden

PATTAYA:- Het sterke hogedrukgebied dat Thailand bedekt, zorgt vandaag voor koel tot koud weer, harde wind en een verdere temperatuurdaling met 2-3 graden Celsius in het noorden en noordoosten.

Ondertussen zullen de bewoners in de oostelijke en centrale regio’s, inclusief het grootstedelijk gebied van Bangkok, merken dat de temperatuur met 1 tot 3 graden zal dalen.

Mensen in het noorden van Thailand moeten op hun gezondheid letten en oppassen voor branden als gevolg van harde wind en droge lucht, zo waarschuwde het TMD.

Ondertussen zal de tamelijk sterke noordoostelijke moesson boven de Golf, het zuiden en de Andamanse Zee geïsoleerde zware tot zeer zware regenval in het zuiden veroorzaken.

Mensen moeten oppassen voor regenaccumulatie die plotselinge overstromingen en overstromingen kan veroorzaken, vooral langs uitlopers in de buurt van waterwegen en laaglanden.

Mensen langs de Golfkust moeten oppassen voor kustgolven. Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan en onweersbuien vermijden, terwijl kleine boten in de Golf tot zondag aan land moeten blijven, zo waarschuwde het meteorologisch instituut van Thailand.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!