In de Bang Lamphu Khlong wordt een geëlektrificeerde toeristische route gelanceerd om zachtjes zoemend door het oude Bangkok te varen

~DIE SCHEEP IS, MOET VAREN~
(Als men met een karwei begonnen is, moet men het ook afmaken)

BANGKOK:- Het gemeentebestuur van Bangkok, de BMA heeft plannen aangekondigd om het landschap en het vervoer over de historische Bang Lamphu khlong te verbeteren, door een ​​nieuwe toeristische route door het oude Bangkok te creëren.

De secretaris van de BMA, Khun Silapasuay Raweesangsoon verklaarde dat er verschillende problemen langs de 1500 meter lange Khlong moeten worden aangepakt, waaronder scheuren in de kanaalmuren, aantasting door gebouwen, rommelige communicatiekabels en afvalwater.

 “Verschillende afdelingen van het  BMA hebben de opdracht gekregen om de problemen op te lossen en richtlijnen te plannen om het landschap te verbeteren om in de nabije toekomst een elektrische veerdienst op het kanaal te exploiteren”, zo zei de secretaris.

Ze voegde eraan toe dat de upgrade een toeristische route zal creëren om het inkomen van de mensen in het gebied te vergroten, aangezien het kanaal verschillende toeristische attracties met elkaar verbindt, waaronder het Pipit Banglamphu Museum en Santichaiprakarn Park.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!