Illegale geldwoekeraar in Pattaya door zijn klant neergestoken

PATTAYA:- In de afgelopen nacht is na een uit de hand gelopen woordenwisseling een geldwoekeraar door een klant van hem neergestoken.

Het incident vond om 22.00 uur plaats in de buurt van het Rueangwilai-appartement in het district Banglamung in Pattaya.  Politieagenten en Sawang Boriboon-redders werden er op uitgestuurd als reactie op de gewelddadige melding en vonden een Thaise man, de 33-jarige khun Sarawut Kamsaiprom, die in doodsangst lag aan de voorkant van het appartement.

De man had ernstige steekwonden in zijn linker ribbenkast en bloedde hevig.  Hij werd met spoed naar het dichtstbijzijnde plaatselijke ziekenhuis gebracht.

De autoriteiten van Pattaya vonden ter plekke een keukenmes onder het bloed en bewaarden het als bewijs.  Vervolgens ondervroegen ze de vrouw van de verdachte, de 29-jarige khun Nasrikan Mustapa, en hoorden dat haar man, de 30 jaar oude khun Abdul Raqibkhan Weeto, op zijn fiets was weggevlucht.

Volgens de echtgenote was het slachtoffer, Khun Sarawut, een woekeraar.  Hij kwam een ​​schuld incasseren van haar man, Abdul, klopte op de deur en schreeuwde naar verluidt bedreigingen dat hij zijn vrienden zou brengen om haar man in elkaar te slaan en hem zelfs zou doodschieten als hij zijn schuld niet zou terugbetalen, waarvan de hoogte van het bedrag niet bekend is.

Khun Abdul deed de deur echter niet open en de loanshark vertrok, maar keerde toen voor de tweede keer terug, klopte opnieuw op de deur en vloekte luid.  Khun Abdul kon het niet langer aanhoren en opende de deur om de woekeraar tegemoet te treden.  Ze begonnen ruzie te maken en begonnen uiteindelijk te vechten, waarbij khun Abdul naar verluidt khun Sarawut in de ribbenkast zou hebben gestoken, in wat volgens de vrouw van Abdul zelfverdediging was.

Een naamloze ooggetuige vertelde tegen “Snelle Jelle” onze stadsreporter,  dat hij khun Abdul weg zag wegracen op een Honda Wave-motorfiets.  De politie van Pattaya bekijkt camerabeelden om de verdachte op te sporen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!