Hua Hin maakt furore met het enige beachpolotoernooi van Azië: “het InterContinental – B.Grimm Beach Polo 2023”

HUA HIN:- Afgelopenzaterdag (1 april) vond op het strand van Hua Hin het InterContinental – B.Grimm Beach Polo 2023 toernooi plaats.  Het langverwachte evenement is het enige in zijn soort in Azië en trok internationale teams uit vier landen, evenals tal van toeschouwers.

Het toernooi werd gehouden aan het strand van het InterContinental Hua Hin Resort, dat een prachtig decor vormde voor de spelen.  Khun Suwat Lipatapallop, voormalig vicepremier, was de voorzitter van het evenement.

Het toernooi werd georganiseerd door de Equestrian Association of Thailand, Thai Polo Club, Nabha Foundation en ondersteund door B.Grimm Group, Proud Group of Companies, InterContinental Hua Hin Resort en andere organisaties uit de particuliere sector.

De teams die strijden om de felbegeerde HKH Prinses Bajrakitiyabha-trofee waren afkomstig uit Thailand, Hong Kong, Macao en België.  Na intense wedstrijden kwam Macau als winnaar uit de bus en versloeg België met 5-3 in de finale.

De teams op de derde en vierde plaats waren respectievelijk Hong Kong en Thailand.  De concurrentie was hevig en de teams toonden opmerkelijk veel vaardigheid en atletisch vermogen.

Het toernooi, nu in zijn 12e jaar, bood een platform voor getalenteerde atleten om hun vaardigheden te demonstreren en bracht de hippische gemeenschap in Thailand en daarbuiten samen.

Het diende ook als een fantastische gelegenheid voor bezoekers om de natuurlijke schoonheid van Hua Hin en de rijke cultuur van Thailand te ervaren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Huahintoday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!