Hua Hin heeft de verkeersveiligheid tijdens het Songkran vergroot door LED-borden te plaatsen

HUA HIN:- De gemeente Hua Hin heeft op verschillende punten in de stad LED-borden geïnstalleerd om automobilisten tijdens Songkran uitvoerig te te informeren. Verschillende autoriteiten waren in de Chomsin Room, van het gemeentehuis van Hua Hin bijeengekomen om de voorbereidingen af ​​te ronden om verkeersongelukken tijdens de Songkran-vieringen te beteugelen.

Er zullen met name servicepunten voor het publiek worden ingericht tijdens deze vakantie dagen van het Songkran Festival, met name langs Soi Hua Hin 1 aan Phetkasem Road.

De commissie heeft ook verschillende infrastructurele verbeteringen aanbevolen om de verkeersveiligheid te vergroten. Deze omvatten verkeerslijnmarkering nabij de Hua Hin-tempel om het gemak en de veiligheid te verbeteren, de bouw van goed verlichte centrale eilanden voor de Hua Hin-school om de verkeersstroom af te bakenen, en de installatie van waarschuwingsborden op kritieke U-bochtpunten, zoals Soi Hua Hin 112.

Een ander kenmerk van de veiligheidsmaatregelen van dit jaar is de inzet van grote LED-borden die zijn ontworpen om bestuurders te informeren en te begeleiden.

Deze borden zullen een cruciale rol spelen bij het beheersen van de verkeersstroom en het verbeteren van de verkeersveiligheid, vooral in gebieden met een hoog risico. Ze zullen ook worden gebruikt om de parkeerregels te handhaven, waarbij het parkeren wordt verboden dat de gemeentelijke in- en uitgangen aan de zuidkant blokkeert.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: Huahin today 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!