Hua Hin behoort tot de 10 meest betaalbare strandbestemmingen ter wereld om te wonen

PATTAYA:- Hua Hin is erkend als een van de 10 meest betaalbare strandbestemmingen om wereldwijd te wonen, volgens een recente lijst uitgegeven door Travel & Leisure. De ranglijst, gebaseerd op input van het tijdschrift International Living en verschillende rapporten over de kosten van levensonderhoud, belicht bestemmingen die budgetvriendelijk leven bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van leven.

Over Hua Hin zegt Travel & Leisure: Hua Hin, een voormalig vissersdorpje, is nu het favoriete toevluchtsoord aan zee voor zowel de lokale bevolking als bezoekers, dankzij de prachtige stranden, golfbanen, visrestaurants, levendige avondmarkt en tempels. En hoewel de bestemming veel stedelijke gemakken heeft, is Bangkok, als je de levendigheid van een grote stad mist, ongeveer drie uur rijden en gemakkelijk te bezoeken voor een weekend.

Travel & Leisure merkt op dat koppels comfortabel in Hua Hin kunnen leven met een maandelijks budget van $ 2.000. Dit budget omvat doorgaans een paar keer per week uit eten gaan, boodschappen, entertainment en het huren van een appartement met één of twee slaapkamers.

De erkenning door Travel & Leisure plaatst Hua Hin onder andere opmerkelijke strandbestemmingen zoals George Town in Maleisië, Valencia in Spanje en Mazatlán in Mexico.

De lijst onderstreept de aantrekkingskracht van Hua Hin als een kosteneffectieve keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een strandlevensstijl, die een mix biedt van lokale cultuur, recreatieve activiteiten en de nabijheid van voorzieningen.

Voor degenen die een verhuizing overwegen, adviseert de publicatie om de visumvereisten voor de bestemming te controleren voordat ze plannen maken:
1. George Town, Maleisië
2. Valencia, Spanje
3. Mazatlán, Mexico
4. Canggu, Bali, Indonesië
5. Hua Hin, Thailand
6. Varna, Bulgarije
7. Lagos, Portugal
8. Toulon, Frankrijk
9. Azoren, Portugal
10. Puerto Morelos

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!