Houdt het overlijden van één bejaarde man in Korat verband met een AstraZeneca vaccinatie, zo luidt de vraag

NAKHON RATCHASIMA:-  Een 70-jarige man in Nakhon Ratchasima werd gisteren bewusteloos aangetroffen op de badkamervloer – een week nadat hij deze tweede Covid-19-prik kreeg.

De vrouw van Mao Foijapoh vond hem in de vroege morgen, rind  3.45 uur met een wond op zijn hoofd en een zwakke pols.

Ze belde onmiddellijk de politie, die een reddingsteam naar hun huis in het Chokchai-district stuurde.  De man werd naar het Chokchai-ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

De 69-jarige vrouw, khun Jaew Foijapoh, zei dat haar man last had van hoge bloeddruk en vaak dronken was van alcohol.  Ze voegde eraan toe dat Mao vorige week zijn tweede Covid-19-vaccin had gekregen, namelijk AstraZeneca.  Zijn eerste dosis was die van Sinovac.

Khun Jaew denkt dat haar man zijn evenwicht heeft verloren omdat hij iets te veel had gedronken.  Het lichaam van de man is meegenomen voor autopsie om de echte doodsoorzaak te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!