Honderden toeristen bezochten op de eerste dag van heropening de Tham Luang Grot in Noord-Thailand 

CHIANG RAI:- Honderden toeristen hebben op de eerste dag van de heropening van de Tham Luang Grot in het Khun Nam Nang Non National Park bezocht, een grot die bekend staat om de redding van een team jeugdvoetballers.

Ongeveer 700 toeristen bezochten gisteren de grot in het subdistrict Pong Pha in het district Mae Saith.

Het hoofd van het nationale park, mevrouw Roongsaran Banluesakchai, vertelde tegen de Thaise media: “De grot is gerenoveerd voor de heropening, die nu dagelijks geopend is van 8 uur tot 30 uur. Sommige delen in de grot zijn echter nog in aanbouw. ”

“Er zijn twee zones in het nationale park, de Tham Luang-grotzone en de Khun Nam Nang Non-zone. De grotzone is alleen geopend voor de tentoonstellingsruimte over de 12 Thaise jeugdvoetbaljongens en hun coach en redders voor de grot, aangezien het waterpeil in de grot niet is gedaald”, legt mevrouw Roongsaran uit.

“Eten mag in de omgeving genuttigd worden, maar vermijd schuim of plastic bakjes en van alcohol is niet gewenst,” zo vertelde Khun Roongsaran.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Matichon.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!