De horrorachtige  Mountain B- nachtclub in Oost-Thailand is gesloopt

SATTAHIP:- De Mountain B-pub in Sattahip die in brand vloog, 25 mensen doodde en 32 mensen verwondde, is gesloopt.

Afgelopen zaterdag zijn de overblijfselen van de Mountain B- nachtclub  aan Sukhumvit Road in het subdistrict Plu Ta Luang, volledig gesloopt. Alle ijzeren constructies werden uit het gebied verwijderd.

Dertien mensen werden ter plaatse dood verklaard bij de brand op 5 augustus j.l. Twaalf mensen werden later dood verklaard in ziekenhuizen. In totaal zijn 25 mensen overleden aan het incident, terwijl 32 mensen worden behandeld in ziekenhuizen en thuis.

De sloop van de nachtclub is echter niet de afsluiting van deze gruwelijke brand. Nabestaanden en families van de slachtoffers hebben bij de DSI in Bangkok gepleit om een ​​onafhankelijk onderzoek te doen op het vuur versus alleen regionale en lokale autoriteiten, aangezien velen van mening waren dat er verborgen of stille zakenpartners bij betrokken waren die ter verantwoording moesten worden geroepen.

Een vader en zoon waarvan wordt aangenomen dat ze de belangrijkste eigenaren van de club zijn, zijn eerder gearresteerd.  Beiden zijn momenteel op borgtocht vrij in afwachting van gerechtelijke procedures in meerdere zaken die door de autoriteiten en de families van het slachtoffer zijn aangespannen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Naewna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!