Holi-festival wordt komend weekend in Pattaya groots met gratis toegang gevierd, natuurlijk met lekker eten en plezier voor iedereen!

PATTAYA:- Hoewel dit festival absoluut niet mijn ding is, wil ik het de lezers van Olleke Bolleke in Thailand niet onthouden. Het stadsbestuur van Pattaya nodigt samen met de Thaise Indiase Pattaya Business Associatie,het TIPBA, en de vereniging van de Indische gemeenschap afdeling Pattaya, het ICP, iedereen uit om op 11 maart van 12 uur tot 19:00 uur het Holi festival op de kruising Central Pattaya Beach Road kruising te komen vieren.

Het Holi festival of het kleurenfestival, is een belangrijk hindoeïstisch festival dat de komst van de lente, een nieuw begin en liefde herdenkt. Hoewel sommige families deelnemen aan religieuze vieringen, is Holi voor velen een tijd om zich te vermaken door te dansen, te zingen en gekleurd poeder en water naar andere aanwezigen te gooien.

Dankzij de vrijgevigheid van verschillende sponsors is het Holi-festival dit jaar gratis voor alle aanwezigen.

Deelnemers kunnen genieten van een verscheidenheid aan verrukkelijke gerechten en snacks, die gratis worden verstrekt.

Bovendien ontvangt elke deelnemer zakjes oplosbaar kleurpoeder, waarmee iedereen zonder extra kosten met anderen mee kan doen aan de speelse kleurgooiactiviteiten.

Het doel van het promoten van dit Holi-festival in Pattaya is om het toerisme aan te wakkeren en de lokale bevolking en toeristen in Pattaya de kans te geven om te genieten van een levendig festival dat niet alleen door Indiërs wordt gevierd, maar ook door vele nationaliteiten, ongeacht het geloof in grote steden over de hele wereld.

Uw nieuwsbeer wilt u nog wel een belangrijk tip geven: Vergeet niet een oud of minder favoriet shirt aan te trekken voordat je naar het festival gaat, want het wordt zeker smerig!!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!