“HOERA”! Volgens een publicatie van het Thaise meteorologisch instituut heeft de winter in Thailand zijn intrede gedaan 

PATTAYA:- Het meteorologische instituut van Thailand heeft de start aangekondigd van het “winterseizoen” van 2023. Vanaf 14 november zal de laagste temperatuur in het bovenste Thaise gebied optreden, volgens de voorspellingen zelfs onder de 23 graden.

Op 14 november 2023  kondigde  de website van de Meteorologische Afdeling “Start van de winter 2023” aan , waarin stond dat Thailand dit jaar de winter ingaat. Vanaf 14 november 2023 daalt de laagste temperatuur in het noorden van Thailand onder de 23 graden Celsius, wat in veel gebieden in het koude bereik ligt. 

De windrichting die op 100 meter hoogte over Thailand waait naar een hoogte van 3.500 meter verandert in een noordoostelijke of oostelijke wind. Wat de hogere winden betreft op een hoogte van 5.000 meter en hoger, deze verandert in westelijke wind. 

Echter, aan het begin van deze winter In Boven-Thailand kan het in sommige periodes regenen. In de zuidelijke regio zal er nog steeds hevige regen vallen.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Eén gedachte over ““HOERA”! Volgens een publicatie van het Thaise meteorologisch instituut heeft de winter in Thailand zijn intrede gedaan ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!