Dronken soldaat probeert bij een meisje indruk te maken en springt vanaf de Makkah-brug in Centraal-Thailand de rivier in

SARABURI:- Het Sawang Rattana Trai Rescue Team heeft met succes een dronken Thaise soldaat weten te redden die in een poging indruk te maken op een vrouw, de rivier onder de Rattana Makkah-brug in de centrale provincie Saraburi insprong en bijna verdronk.

De politie ontving gisteravond om 21.00 uur een melding van een dronken Thaise soldaat die in de rivier gesprongen wad, en coördineerde dit met het Sawang Rattana Trai Rescue Team. Meer dan twintig agenten snelden ter plaatse om de soldaat te redden, en veel plaatselijke bewoners in de omgeving kwamen kijken naar deze redding.

Reddingswerkers zagen de soldaat boven een groep waterhyacinten liggen en lieten zich onmiddellijk van de brug abseilend om de dronken man van een reddingsvest te voorzien. De soldaat weigerde aanvankelijk hulp. De reddingswerkers moesten met hem praten en hem aansporen kalm te blijven, zodat ze de redding konden vergemakkelijken.

De reddingswerkers gingen vervolgens met een jetski ter plaatse en pikte de soldaat op. De soldaat was veilig, maar nog steeds onder invloed van alcohol. Hij onthulde zijn motief om te springen, maar drong er bij de pers op aan zijn identiteit en rang te verbergen.

De soldaat onthulde dat hij dronken was en met zijn pick-up de brug opmwas gereden om van de sfeer te genieten. Hij ontmoette daar een schone deerne en flirtte met haar. De vrouw vroeg hem om te bewijzen dat hij een echte soldaat was door in het kanaal te springen om te pronken met zijn vaardigheden.

Onder invloed van alcohol zei de soldaat dat hij te zeker was van zijn kunnen en sprong meteen in het kanaal. De brug zou 80 meter boven het water liggen. Gelukkig hielpen de waterhyacintentrossen de soldaat om te blijven drijven.

Channel 3 meldde dat zijn leidinggevende later ter plaatse arriveerde om de soldaat terug naar zijn kazerne terug te brengen. Hij kan worden aangeklaagd voor rijden onder invloed en meer onder verdere tuchtregels van het leger.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!