Hoe voorkom je dat in Thailand een slang in je togus bijt?

THAILAND:- Op de Thaise sociale media zijn foto’s geplaatst van een cobra die tijdens het regenseizoen uit een toiletpot tevoorschijn komt, waardoor waarschuwingen worden geuit om het toilet zorgvuldig te controleren voordat je het gebruikt.

Maar hoe voorkomt u dat slangen in uw toiletpot terecht komen?
De Thaise Facebookpagina “Yark Dung Diew Jud Hat gad zaterdag een bericht geplaatst. De posting drong er bij mensen op aan op te passen voor slangen die tijdens het regenseizoen uit de toiletpotkomen, met afbeeldingen van het echte incident bijgevoegd.  Het bericht ging meteen viraal onder doodsbange internetters.

De posting deed de volgende suggesties aan de hand om te voorkomen dat slangen in het minste geval in uw togus kunnen bijten en in het uiterste geval zich aan de man des huizes testikels vastklampen:

1. Bevestig een net of rooster aan de afvoer om te voorkomen dat slangen en andere dieren zoals ratten, kikkers, duizendpoten binnendringen.

2. Installeer een ventilatieschacht op het dak, die voorkomt dat slangen of andere dieren van bovenaf naar binnen glippen.

3. Inspecteer en onderzoek regelmatig deksels, lekken en gaten in de riolen, muren en ruimtes rondom het huis.

4. Verwijder zoveel kleine dieren zoals ratten of hagedissen om de voedselbron van de slangen te elimineren.

U ziet maar weer, uw nieuwsbeer Olleke Bolleke behoedt u voor de grote en kleine gevaren in het “LAND VAN DE GLIMLACH”

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!