ūü镬†| Hier de Top 6 goedkoopste bestemmingen in Thailand¬†

THAILAND:- De nieuwste aflevering van GMT staat vol met nieuws uit Thailand, vari√ęrend van de bizarre tot de tragische incidenten in het land.  Een van de meest in het oog springende incidenten is de arrestatie van een jonge Brit wegens vernieling van eigendommen in een 7-Eleven-winkel in de wijk Pathumwan in Bangkok.  Dit is slechts √©√©n voorbeeld van het groeiende probleem van geweld en misdaad in het land, dat zowel de lokale bevolking als toeristen zorgen baart.

Er is natuurlijk goed nieuws, zeker voor de toeristen die op zoek zijn naar betaalbare accommodatie in Thailand.  Volgens online reisgigant Agoda biedt Khon Kaen, de hoofdstad van Isaan, de meest concurrerende kamerprijzen van het land.  De gemiddelde kamerprijs op het Agoda-platform in Khon Kaen is 1.030 Thaise baht (US $ 30), waardoor het een aantrekkelijke optie is voor budgetreizigers.

In Pattaya kan uw nieuwsbeer Tuliphouse aanbevelen, direct gelegen aan de Beach Road van Jomtien. Dit guesthouse anex restaurant waar v√©√©l medelanders plegen te komen staat bekend om hun gastvrijheid. De kamers zijn netjes, schoon met uitzicht op zee. √ď√≥k hier kunt u terecht voor een gemiddelde kamerprijs van 1000 baht¬†

Aan weer een andere kant, pikte twee goedgelovige Thaise mensen (broer en zus) een lifter in de Isaan-provincie Udon Thani op, deze hulp kreeg een averechts effect toen de lifter er met hun auto vandoor ging. Dit incident herinnert ons eraan dat hoewel er veel goede mensen in de wereld zijn, het belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het omgaan met vreemden.

De viering van een boeddhistische monnik tijdens een dienstplichtig selectie-evenement in Nakhon Ratchasima haalde ook de krantenkoppen.  Men zag de monnik door de kamer rennen als een voetballer nadat hij een zwarte kaart had getrokken, wat betekent dat hij niet zal worden opgeroepen voor militaire dienst.  Hoewel dit incident misschien komisch lijkt, benadrukt het ook het militaire invloed van het land, dat vereist dat jonge mannen voor een bepaalde periode in het leger dienen.

Ten slotte ging de aflevering in op de tragische dood van Peter Heppell, een Australi√ęr, die op zijn 57e verjaardag werd doodgestoken in zijn resort in Krabi, Zuid-Thailand.  Dit is een duidelijke herinnering aan de gevaren die het runnen van een bedrijf in het buitenland met zich mee kan brengen en een tragedie die dierbaren en de lokale gemeenschap verwoest heeft achtergelaten.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!