Het waterbedrijf van Pattaya verduidelijkt de situatie over zinkgaten op de parallelweg langs de spoorlijn in Oost Pattaya

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De PWA vertelde deze week tegen de lokale dat gaten in het wegdek, ook wel sinkholes genoemd, worden veroorzaakt door erosie door recente stormen.  Aannemers die werk aan het wegdek verrichte. zijn verantwoordelijk voor eventuele verwondingen door ongevallen, zo voegde de PWA eraan toe.

De ‘sinkholes’ op de parallelweg in de omgeving de spoorbaan door Pattaya veroorzaakten begin deze week een verkeersongeval waarbij twee mensen gewond raakten en er op Thaise sociale media aanzienlijke waarschuwingen en klachten over de weg werden geuit.  

Khun Chaitat Eidsand, manager van de waterleidingsautoriteit van Pattaya, vertelde tegen “Snelle Jelle”, onze razende reporter, dat het renovatie is ontworpen om het waterafvoersysteem langs de weg van Pattaya naar Laem Chang naar Si Racha uit te breiden.  Het project is nu voor 70 procent voltooid met een totaal budget van 257 miljoen baht.”

“Die gaten zijn veroorzaakt door hevige regenval van de afgelopen dagen, waardoor erosie van onder het wegdek is ontstaan,” aldus Khun Chaitat.

 “We hebben de aannemer verteld wie verantwoordelijk is voor het wegenproject.  Ze zullen ook verantwoordelijk worden gehouden voor die twee verwondingen van het recente verkeersongeval dat in de media is gemeld.”  toegevoegd. “Het renovatieproject van het watersysteem kan echter niet op tijd worden voltooid, omdat er nog veel processen moeten worden uitgevoerd en Covid19 voor vertragingen heeft gezorgd.”  Chaitat waarschuwde.

“We zullen de aannemers verzoeken om meer afrasteringen en waarschuwingsborden op de weg te plaatsen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!