Het was weer knokken geslagen in de taxiwereld van Pattaya

PATTAYA:- Op de kruising van de Zuid-Pattaya en Second Road, was er een gevecht uitgebroken tussen een groep baht-buschauffeurs. Het incident trok een aanzienlijke menigte toeschouwers en toeristen, welke ontzet waren door het escalerende conflict.

Naar verluidt waren er twee bestuurders van de bahtbus verwikkeld in een verhitte discussie, die al snel escaleerde tot een knokpartij midden op de weg. 

Het knokken werd alsmaar heviger, zeker nadat één bestuurder tegen de grond werd geslagen, wat bezorgde omstanders ertoe aanzette tussenbeide te komen en de ruziemakers uit elkaar haalde. 

Pogingen om de situatie te onderdrukken bleken echter zinloos, aangezien beide groepen verhitte woorden en gebaren bleven uitwisselen, wat een verstoring veroorzaakte die de verkeersstroom verstoorde.

Ondanks tussenkomst van de politie om de vechtersbazen te kalmeren, bleven de amokmakers niet meewerken, waardoor de ruzie bleef voortduren. 

Uiteindelijk ondernamen politieagenten actie en bevalen beide groepen naar het politiebureau van Pattaya te gaan voor verder onderzoek. De politie kon vaststellen dat de hoofdoorzaak van de woordenwisseling voortkwam uit geschillen over het ophalen van passagiers, een hardnekkig probleem onder taxichauffeurs van baht-bussen in Pattaya.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!