Het voor de kust van Pattaya gelegen Koh Larn gaat vanaf maandag 14 juni weer open voor bezoekers

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Koh Larn is van plan om komende maandag 14 juni 2021 weer bezoekers te ontvangen na meer dan een maand ten gevolge van de Covid19 gerelateerde maatregelen afgesloten te zijn.

Het Covid19 comité van het eiland had vorige maand besloten het eiland te sluiten voor niet-ingezetenen vanaf 5 mei tot 20 mei.

Toen kondigde Koh Larn op 18 mei 2021 via hun sociale media-accounts aan dat de gemeenteraad die autoriteit op het eiland heeft, heeft gestemd en heeft besloten het eiland tot 31 mei gesloten te houden voor niet-ingezetenen.  Deze werd vervolgens weer verlengd tot 13 juni.

Deze week kondigde het lokale Koh Larn-comité op hun sociale media-accounts aan dat het eiland op 14 juni weer open gaat voor bezoekers.  

In de oorspronkelijke aankondiging stond dat dit zou gebeuren tenzij de provincie wijzigingen aanbracht of de situatie verslechterde.  Chonburi heeft besloten enkele andere beperkingen te versoepelen, wat betekent dat Koh Larn op dit moment waarschijnlijk zal doorgaan met het openstellen van het eiland voor niet-ingezetenen vanaf maandag 14 juni.

Iedereen mag Koh Larn betreden via Covid -19-meetcontrolepunten, waaronder temperatuurcontroles en het gebruik van het Mor Chana Thai-incheckplatform voor contacttracering.

Het openbaar vervoer per boot is weer volgens de normale dienstregelingen ook weer beschikbaar. Speedboten en rondvaartboten mogen het eiland en het vasteland via checkpoints bedienen.

Andere activiteiten vallen nog steeds de huidige Chonburi-order gebruiken, wat betekent dat bars op het eiland gesloten blijven en restaurants géén alcohol schenken.  De stranden zijn echter open voor ontspanning en zwemmen.  Als er symptomen van Covid19 worden gevonden op het eiland of met tijdlijnen die verband houden met het eiland, zullen de provinciale ziektecommissie van Chonburi en de commissie van Koh Larn de situatie op dat moment evalueren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het Brabants Dagblad gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!