Bende motordieven in Pattaya gearresteerd, die naar verluidt méér dan vijftig fietsen hebben gestolen en gesloopt

~NIEUWSFLITS ~

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft eerder deze week in een condominium een bende motordieven in de kraag gevat, die naar verluidt meer dan 50 motoren met een geschatte waarde van méér dan één miljoen Baht hadden gestolen.

Een team van de stadspolitie Pattaya onder leiding van kolonel Padung Duksukkaew heeft afgelopen donderdagmiddag drie verdachten gearresteerd die werden genoemd als de Khun Thanadon Poonngew, 23, khun Nattwut Paranat, 23, en khun Apichart Boonkam, 22.

Kolonel Padung vertelde aan de verzamelde pers van Pattaya : “De arrestatie kwam nadat de politie veel meldingen had ontvangen over gestolen motorfietsen in Pattaya en de nabije omgeving.  De politie van Pattaya voerde een gedetailleerd onderzoek uit en arresteerde drie hoofdverdachten op basis van CCTV-bewijs en getuigenissen van getuigen.”

 “Veel motoronderdelen werden gevonden in een appartement in het condominium waar de drie verdachten werden gearresteerd en in een motorwinkel in Huayyai die met de verdachten handel dreef”.

De drie verdachten verklaarden dat ze het grootste deel van de motorfiets in lokale reservoirs hadden gedumpt in de hoop dat de politie ze niet zou vinden,” zo verklaarde kolonel Padung.

 “De totale schadekosten worden geschat op méér dan één miljoen baht.  Ze worden geconfronteerd met meerdere beschuldigingen van diefstal in verband met de incidenten.” 

Gistermiddag heeft de politie van Pattaya meerdere gedumpte onderdelen van gestolen motorfietsen verzameld in het Nong Chak Nonk Reservoir volgens de aanwijzingen van de drie verdachten.

Het duurde meer dan een uur om iets meer dan 50 motorconstructies uit het water te halen.  De politie van Pattaya verklaarde dat het bijna onmogelijk zal zijn om individuele motorfietsen te identificeren, maar vraagt ​​de betrokken partijen die mogelijk recentelijk een onopgeloste motordiefstal hebben gehad om tijdens kantooruren persoonlijk aangifte te doen bij het politiebureau van Pattaya op Soi 9.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het Brabants Dagblad gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!