Het voor de kust van Pattaya gelegen eiland Koh Larn blijft tot het einde van de maand voor toeristen gesloten

PATTAYA:- Koh Larn, een eiland voor de kust van Pattaya, blijft in ieder geval tot het einde van de maand gesloten voor toeristen, zo maakte het lokale eiland-committee van Koh Larn gisteren bekend.

Eerder deze maand ging het eiland open voor reizigers die zijn ingeënt tegen het coronavirus, maar een bevel om het eiland te sluiten voor niet-ingezetenen werd uitgevaardigd nadat zes gevallen van Covid-19 op het eiland waren gemeld.  

Het eiland zou gisteren opengaan, maar het sluitingsbevel werd met nog een week verlengd.

Koh Larn bereikte een paar maanden geleden groepsimmuniteit, waarbij 70% van de inwoners werd ingeënt tegen Covid-19.  Er is sprake geweest van heropening van het eiland voor buitenlandse toeristen in de nabije toekomst.

De commissie zegt dat er voor inwoners van Koh Larn vaarschema’s zijn toegevoegd zodat ze door de week om 7.30 uur het eiland kunnen verlaten en om 17.00 uur terug kunnen komen

De vaarschema’s op zaterdag en zondag zijn gereserveerd voor mensen met officiële toestemming.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!