Het vaccineren op Phuket moet worden versneld wil het op 1 juli opengaan voor buitenlands toerisme

~ERGENS VAART ACHTERZETTEN~ 
(Het snel doen verlopen)

PHUKET:- De Thaise regering moet er op Phuket de vaart achterzetten wil het op 1 juli van dit jaar weer open gaan voor buitenlandse toeristen, de groepsimmuniteit moet dan echt gerealiseerd zijn, zo liet de minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul in het afgelopen weekend weten.

Hij hield een kort persmoment nadat hij toezicht had gehouden op het toedienen van Covid19 vaccins aan de mensen in de provincie.

Anutin en overheidsfunctionarissen deelden ook Sinovac-vaccins, medicijnen van Fah Talai Jone (Andrographis Paniculata) en persoonlijke beschermingsmiddelen aan het medisch personeel van het Vachira Phuket Hospital uit.

Phuket is de eerste provincie onder het plan van de regering om het land weer open te stellen voor buitenlandse toeristen in een poging de economie van het land te stimuleren.

Om het doel te bereiken, zei Anutin dat 70 procent van de bevolking van de provincie, of 466.587 mensen van 18 jaar en ouder, toerismepersoneel en gastarbeiders, hun Covid19 prik zouden moeten hebben ontvangen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!