Het Thaise ministerie van Toerisme wil per 1 april toeristen uit China, India en landen met een middelgroot risico toelaten

~HET PAARD VAN TROJE BINNENHALEN~
(Door onnadenkendheid of onnozelheid de vijand toelaten)

BANGKOK:- Minister van Toerisme en Sport Phiphat Ratchakitprakarn zal het Centre for Covid-19 Situation Administration (CCSA) vragen om onderdanen van meer dan 70 landen met een middelgroot risico – waaronder China, India, Duitsland en Italië – vanaf 1 april Thailand binnen te laten.

Het verzoek zal worden gedaan tijdens een CCSA-vergadering onder voorzitterschap van premier Prayut Chan-o-cha komende 19 maart, die ook een voorstel van het Ministerie van Volksgezondheid zal overwegen om de reisbeperkingen te versoepelen, zowel voor de gevaccineerde toeristen als de 10-daagde quarantaine periode voor niet-gevaccineerde toeristen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Het Thaise ministerie van Toerisme wil per 1 april toeristen uit China, India en landen met een middelgroot risico toelaten”

  1. Italië? Ze hebben momenteel het groots aantal besmettingen. Ik hoop dat voor de gevaccineerden België mee op het lijstje komt. Nog wel teveel besmettingen maar stabiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!