Het Thaise ministerie is van plan om alle studenten te vaccineren

~ALLE REGISTERS OPENTREKKEN~
(De uiterste best doen)

BANGKOK:- De Thaise regering werkt aan een plan om studenten op alle niveaus te vaccineren, evenals mensen die in de buurt van universiteiten wonen, zo maakte de minister van Hoger Onderwijs, Wetenschap, Onderzoek en Innovatie, Khun Anek Laothamatas, bekend.

 “We schatten dat er ongeveer twee miljoen studenten zijn, zowel op school als op universiteitsniveau, die zich tegen het Covid19 virus willen laten vaccineren”, zei hij.

“Het ministerie bereidt zich voor om vaccinatie aan te bieden op geselecteerde campussen, terwijl mensen die in de buurt wonen ook welkom zijn om een ​​prik te krijgen.

“Alle vaccins die in Thailand zijn geregistreerd, zijn effectief tegen Covid-19 en hebben zelden bijwerkingen veroorzaakt”, voegde hij eraan toe.

“Tot dusver zijn er meer dan twee miljoen doses toegediend zonder dat er een sterfgeval is gevonden, terwijl er elke dag verschillende mensen sterven aan het Covid19 virus.

Anek voegde eraan toe dat, hoewel het aantal nieuwe infecties nog steeds stijgt, de beste strategie tegen Covid-19 is dat zoveel mogelijk mensen worden gevaccineerd.

“Het is niet belangrijk welk type vaccin u krijgt, aangezien ze allemaal even effectief zijn.  Het belangrijkste is om ze zo snel mogelijk te krijgen, ”zei hij.

Anek voegde er ook aan toe dat hij persoonlijk het AstraZeneca-vaccin zou krijgen, omdat het de immuniteit van de ontvangers tegen Covid-19 aanzienlijk verbeterde, zelfs na de eerste prik.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!