Het Thaise leger ontkent authenticiteit van de foto’s van de masturbatie “oefening”

BANGKOK:- Hoewel het waarschijnlijk een persbericht was dat nooit was  gecontroleerd, heeft het leger een verklaring uitgegeven waarin staat dat ze hun soldaten niet verslingert zijn aan masturberen.  De vreemde beschuldiging komt nadat een foto en een verhaal op internet viraal zijn geworden sinds de suggestie werd gewekt dat legersoldaten deze speciale oefening moesten uitvoeren voordat ze mochten douchen.

Het leger heeft alle seksuele intimidatie resoluut ontkend en zegt dat het verhaal dat bij die virale foto op internet stond, niet passioneel is.  De foto zegt dat mannen in uniform op de grond zitten in een soort kazerne, terwijl het bijschrift zegt dat 168 soldaten het bevel kregen om te masturberen voordat ze gingen douchen.

De plv. commandant van het 3e leger zegt dat de foto in werkelijkheid is genomen door een soldaat in zijn gelederen en legt een vergadering vast waar een militaire eenheid van het 3e leger hun uniformen in ontvangst nam.  De eenheid houdt toezicht op de veiligheid in de noordelijke provincies van Thailand.

De soldaat die de foto nam, plaatste deze op zijn Instagram-account met het bijschrift dat ze werden gedwongen te masturberen voordat ze gingen douchen.  De soldaat werd later geïnterviewd door zijn superieuren en gaf toe dat het bijschrift een grap was die bedoeld was om de aandacht te trekken en viraal te gaan.

De plv. commandant van het 3e leger vatte de rare grap gevoelig op en zei dat het erg belangrijk voor hen was om al hun werknemers met respect te behandelen.  De soldaat die de foto en het bijschrift plaatste, kan disciplinaire maatregelen verwachten van zijn Instagram-post.

De soldaat in kwestie plaatste een vervolgbericht op Instagram waarin het misleidende bijschrift stond om de ravage op te ruimen die was aangericht toen zijn grap viraal ging en met tienduizenden bij tienduizenden tienduizenden.  Over het algemeen kreeg de detentie- en correctiemail veel minder aandacht en telefoontjes dan de oorspronkelijke misleidende mail.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!