Het Thaise DDPM gaat overstroming’s water op slaan voor gebruik tijdens het droge seizoen

BANGKOK:- Het departement  Rampenpreventie en -bestrijding, het DDPM heeft zaterdag aangekondigd dat het in overleg gaat met overstroomde provincies om waterreserves aan te leggen voor gebruik tijdens het droge seizoen.

In de afgelopen maanden september en oktober hebben sommige delen van Thailand zeer zware regenval gehad, terwijl sommige delen droog zijn gebleven.  Dit heeft ertoe geleid dat de watervoorraden zijn uitgeput en dat de voorzieningen voor het droge seizoen zijn verminderd.

Daarom zei het departement dat overstromingen uit overstroomde provincies zullen worden opgepompt om te worden opgeslagen voor gebruik in Phetchaburi, Samut Prakan, Roi Et, Nakhon Ratchasima, Phetchabun, Sakon Nakhon, Kamphaeng Phet, Si Sa Ket en Udon Thani.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!