Het Russische Aeroflot hervat in oktober alle directe vluchten van Moskou naar Phuket 

THAILAND:- Vanaf 30 oktober hervat de Russische nationale luchtvaartmaatschappij Aeroflot de dagelijkse rechtstreekse vluchten van Moskou naar Phuket. De luchtvaartmaatschappij schortte de dienst Moskou-Phuket in maart op nadat Rusland Oekraïne was binnengevallen, wat leidde tot sancties van de Europese Unie tegen Moskou die betrekking hadden op de luchtvaart.

De gouverneur van de toeristische autoriteit Thailand, het TAT, khun Yuthasak Supasorn, zei dat de hervatting van directe vluchten voor de winter in Europa het Thaise toerisme ten goede zou komen, aangezien Russische toeristen graag naar warmere oorden, waaronder Thailand, zouden willen reizen.

In de eerste zeven maanden van 2022 arriveerden meer dan 76.000 Russische toeristen in Thailand, voegde hij eraan toe.  De TAT mikt dit jaar op een miljoen Russische aankomsten.

“Zodra Aeroflot zijn vluchten naar Thailand hervat, zullen andere Russische luchtvaartmaatschappijen snel volgen”, zei hij.

Thailand zag in de eerste zeven maanden van 2022 in totaal 3,12 miljoen buitenlandse toeristen, volgens cijfers van TAT.  Het bureau houdt dit jaar 7 tot 10 miljoen buitenlandse aankomsten in de gaten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!