Het River Side Bangkok Hotel aan de Chao Phraya rivier ontkent de bewering dat het te koop staat

BANGKOK:- Het River Side Bangkok Hotel heeft vandaag  een officiële verklaring afgegeven om geruchten te ontzenuwen dat het te koop stond voor een prijskaartje van meer dan 6 miljard baht.  De advocaat van het hotel verklaarde dat iemand die zich vorige week voordeed als afgezant van de eigenaar op sociale media de zogenaamde verkoop aankondigde.

Khun Apichart Patcharapinyopong, de directeur en eigenaar van River Side Hotel Bangkok in de wijk Bang Plhat, heeft een advocaat in de arm genomen om bij het politiebureau van Bowon Mongkol aangifte te doen tegen de man die zich voordeed als hotelagent op sociale media.

De pretendent zou naar verluidt contact met de hoteleigenaar hebben gehad en naar buiten gebracht hebben dat het hotel voor iets meer dan 6 miljard baht te koop stond.

Apichart beweerde dat deze dergelijke actie ernstige schade heeft toegebracht aan de reputatie van het hotel en misverstanden had veroorzaakt bij degenen die de informatie ontvingen.  Hij gebied de persoon om onmiddellijk te stoppen met het verspreiden van valse informatie voor verder nadeel.  Anders zal het hotel tot het uiterste juridische stappen tegen hem gaan ondernemen.

De directeur verduidelijkte verder dat het River Side Hotel Bangkok al meer dan 35 jaar een familiebedrijf is, zonder andere aandeelhouder.  

Het hotelmanagement is nog steeds in bedrijf en het hotel zal de service in december hervatten zonder een beleid om het onroerend goed te verkopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!