Het rijden onder invloed van alcohol op oudejaarsavond in Thailand overtreft het record van vorig jaar met 66%

BANGKOK:- Thailand’s pogingen om automobilisten te ontmoedigen om onder invloed van alcohol te rijden, zijn mislukt… Als we de cijfers van de reclassering mogen geloven.

Directeur Witthawan Suthonkhajit verklaarde dat er 1723 gevallen van rijden onder invloed aan het licht waren gekomen. Dat was 66% méér dan op dezelfde dag in 2020. Daarnaast verschenen er 148 mensen voor de rechtbank wegens drugsgebruik.

Het totaal voor drie dagen was 2.896 en 480 gevallen van rijden onder invloed.  Tien gevallen van nalatigheid werden door de afdeling afgehandeld.

De meest gevaarlijke gebieden in Thailand  lagen allemaal in het noordoosten, met Chaiyaphum met 194 gevallen, Sakon Nakhon 159 en Buriram 157, zo meldde de Daily News.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Daily News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!