Het Ramada Plaza Hotel in Bangkok mag zich gelukkig prijzen met de komst van Rene Pisters

~HET BLOED KRUIPT WAAR HET NIET GAAN KAN~
(De aard verloochent zich nooit)

BANGKOK:- Het Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside is verheugd de benoeming van Rene Pisters als de nieuwe General Manager aan te kondigen.

Wij in Pattaya kennen deze gastheer in hart en nieren natuurlijk allemaal wel, jaren lang was hij het boegbeeld van het Thai Garden Resort aan de Pattaya Nua.  Rene is bij menigeen aan tafel geweest om te vragen of alles naar wens was. Dit was voor Olleke Bolleke in Thailand genoeg reden om te vertellen waar onze Limburger nu de scepter zwaait.

Rene heeft een uitgebreide achtergrond in de horeca in de afgelopen 40 jaar met eerdere opdrachten in Nederland, Thailand, Maleisië en de Verenigde Staten van Amerika.

De bekende Holiday Inn Crown Plaza hotels in Bangkok en Johor Bahru, Pathumwan Princess Dusit Hotels in Bangkok, Siam Bayshore en Montien hotels in Pattaya sieren zijn cv. 

 Rene vertelt “Ik voel me vereerd om weer als lid van het management’s team van  Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside genoemd te worden, het hotel  waar ik 25 jaar geleden de functie van Resident Manager bekleedde. 

Terugkeren naar dit fantastische hotel aan de rivier voelt als een thuiskomst. Ik kijk er naar uit om nauw samen te werken met  het hele team hier om buitengewone gastervaringen te bezorgen aan de rivier “, zo vertelde Rene.

Ik als oud gediende in het Banqueting gebeuren in een groot partycentrum in Nijmegen, kan terug kijken op geslaagd maar soms moeilijk leven in de horeca, toch blijft het altijd naar mij lonken. Iets dat bij Rene waarschijnlijk niet veel anders zal zijn.

Vanuit Jomtien wens ik Rene alle succes toe in het uitdragen van zijn gastheerschap.

Mocht u René eens een hart onder de riem willen steken of een paar dagen in dit hotel willen doorbrengen, bel hem gewoon even Tel.  +66 (0) 2688 1000 of net zo makkelijk stuur hem een mailtje: gm@ramadaplazabangkokriverside.com

Olleke Bolleke in Thailand

10 gedachten aan “Het Ramada Plaza Hotel in Bangkok mag zich gelukkig prijzen met de komst van Rene Pisters”

 1. Buiten dat Rene een uitermate goede zakelijke ervaring had was hij vooral een mensen mens. Hij gaf je altijd het gevoel dat je weer “thuis kwam”.
  Altijd kon je bij hem terecht voor een vraag of gewoon voor een gezellig praatje.
  Ik wens hem dan ook heel veel succes met zijn nieuwe job, en ben ervan overtuigd dat het hem ook dit keer gaat lukken.
  We gaan elkaar beslist nog weer zien. 👋

 2. Ze gaan hem missen in Pattaya waar hij er verschillende malen voor zorgde dat we niets, werkelijk niets, tekort kwamen. Ook zijn fijne omgang met het team van Thai Garden staat me nog bij. Zo hoort het!

  Heel veel suc6

 3. Ik reken Rene Pisters al bijna 30 jaar onder mijn vrienden. Ik ben zeer verheugd te vernemen dat jij terugkeert bij deze club in Bangkok,maar betreur het feit dat hij niet meer in Pattaya zal zijn: wij zullen hem zeker missen.

 4. Wij komen al jaren bij Thai Garden en t was zeker een thuiskomst voor ons door t warme onthaal van Rene we zullen hem zeker missen.
  Hebben hem ook veel succes gewenst in zn nieuwe baan .

 5. Beste René en Ploy,
  Jullie gaan ervan genieten, Bangkok heeft haar gastvrijheids zoon terug. Wij vinden het een voorrecht om „indien“ de Corona beperkingen het toelaten jullie gast te mogen zijn.
  Veel succes en nog meer mooie momenten Rene,, blijf gezond en maak er een feestje van.

 6. Welkom thuis, klein zinnetje maar wel met een mooie betekenis, René maakte dat je je meteen thuis voelde in Thai Garden Resort. We gaan hem missen in Thai Garden maar we zullen hem vast weerzien, we komen vast en zeker logeren in het Ramada plaza hotel als we weer welkom zijn in Thailand.

 7. Lieve Rene en Ploy wij zijn er in December.
  Mocht dit nog niet mogelijk zijn hopen wij uiterlijk 18 februari als nog bij jullie te zijn in Bangkok.
  Dan gaan we heerlijk een taartpunt eten net zoals 25 jaar geleden in dit zelfde hotel
  Op mijn huwelijksreis
  Ik ben onze gezamenlijke vriend nog steeds dankbaar met zijn tip om jou te bezoeken
  Het heeft ons leven verrijkt jullie te kennen
  Zet hem op tot snel.

 8. Iieve Renée en Ploy hebben je opgezocht hoorde zo veel negatieve berichten van Thai garden willen in December naar Thailand gaan en ook 1 of 3nachten in jou hotel en dan naar Pattaya weet jij misschien een goed en fijn hotel want iedereen zegt het is niet meer Thai garden zonder René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!