Het paleis in Bangkok brengt hulde aan overleden  Koningin Elizabeth II

BANGKOK:- Op bevel van Zijne Majesteit Maha Vajiralongkorn is het Grand Palace in Bangkok een portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II geplaatst, zodat de mensen hun condoleances kunnen betuigen.

Het portret van de overleden Britse monarch, die gisteren 10 dagen na haar dood op 8 september in Londen werd begraven, zal volgens het Koninklijk bureau tot 25 september worden tentoongesteld bij de Manee Nopparat-poort van het Grand Palace.

Dit is bedoeld om het publiek en de overheid de kans te geven om samen te komen om de overleden koningin te herdenken en om de nauwe banden tussen de twee koninklijke families en koninkrijken te eren.

Wijlen koningin Elizabeth II bezocht Thailand in 1972 tweemaal als gast van Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej de Grote.

De koningin bezocht het land in 1996 met haar echtgenoot, wijlen prins Philip, hertog van Edinburgh, om het 50-jarig jubileum van koning Bhumibol te vieren van 28 oktober tot 1 november.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!