Drie stormen in de Stille Oceaan zullen waarschijnlijk géén invloed op Thailand hebben

BANGKOK:- Drie opkomende stormen boven de Stille Oceaan en de Zuid-Chinese Zee zullen Thailand waarschijnlijk niet treffen, aangezien het land als gevolg van een heersende moessontrog en winden met overstromingen te maken heeft.

Het Meteorologisch Instituut heeft onlangs een bijgewerkt rapport uitgebracht over de drie stormen die zich ontwikkelen boven de Stille en Zuid-Chinese Zee, waarin wordt bevestigd dat Thailand naar verwachting niet zal worden getroffen.

Volgens het ministerie gaat tyfoon Muifa noordwaarts richting Oost-China, terwijl tyfoon Merbok en storm Nanmadol ook niet in de buurt van Thailand komen.

Veel delen van Thailand hebben echter nog steeds te maken met zware regenval, veroorzaakt door een moesson laag over de noordelijke en bovenste noordoostelijke regio’s en seizoensgebonden moessonwinden over de Andamanse Zee en de Golf van Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in AZIË
Bron: TMD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!