Het opknappen van Pattaya Beach Road gaat voorspoedig, de renovatie Beach Road van jomtien start in maart

PATTAYA:- Het gemeentebestuur van Pattaya kondigde een veelbelovende vooruitgang aan bij het transformatieproject van de promenade, wat aanzienlijke vooruitgang laat zien in de revitalisering van de Beach Road. De renovatie van de Jomtien Beach road staat ook gepland en wel voor 1 maart en zou naar verwachting 14 maanden duren.

Met een budget van 166 miljoen baht wil het ambitieuze initiatief ‘Pattaya New Look’ nieuw leven blazen in de hele kuststrook van Pattaya, die zich uitstrekt van het noordelijke tot het zuidelijke deel van de stad. Onder leiding van het stadsbestuur werd het project uitgevoerd door Nong Nooch Landscape and Garden Design Co., Ltd. ontworpen en geïmplementeerd.

Eén van de speerpunten van het omvangrijke project is de uitbreiding van wegen om de bereikbaarheid voor bewoners en toeristen te verbeteren. Een aanzienlijk deel van de bouwwerkzaamheden over een traject van 3 kilometer is inmiddels afgerond en er is esthetisch verantwoord asfalt aangebracht. Daarnaast omvat het project de vernieuwing van de voetpaden van Dusit Thani Curve naar de ingang van Walking Street, waarbij de lopende werkzaamheden zich richten op het gebied grenzend aan Central Festival Pattaya Beach.

De aannemer heeft snelle vorderingen gemaakt met het leggen van straatstenen en verlichtingsarmaturen en de uitbreiding van het trottoir nabij het winkelcentrum is in volle gang. Daarnaast omvat het project het uitbreiden van de parkeerplaatsen aan de oceaan langs Pattaya Beach Soi 4 ​​naar het centrum van Pattaya, met plaats voor maximaal 90 voertuigen.

Daarnaast zijn er drie openbare douches opgezet in Noord-Pattaya, Centraal-Pattaya en Zuid-Pattaya, waarvan er één al operationeel is en goed is ontvangen door zowel bewoners als bezoekers.

Aanvankelijk was de oplevering gepland voor 2025, maar vanwege de efficiënte voortgang van het project, dat al voor meer dan 80% voltooid is, verwachten de autoriteiten een vroege oplevering medio 2024.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!