Het Nonthaburi studenten vaccinatiecentrum in het IMPACT is klaar om te gaan prikken

THAILAND:- De provincie Nonthaburi, geleid door het Nonthaburi Provincial Public Health Office en het Nonthaburi Provincial Education Office in samenwerking met IMPACT Exhibition and Convention Center, Muang Thong Thani, maakt zich klaar voor de opening van de Nonthaburi Student Vaccination Centre.

De opening van het vaccinatiecentrum staat gepland voor 15-17 oktober van dit jaar en zal meer dan 68.000 studenten tussen de 12 en 18 jaar voorzien van Covid-19-vaccinaties.

De vaccinatieplaats zal gezamenlijk worden toegediend door een team van 1.200 beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg op 80 afzonderlijke injectiestations.

De verwachting is dat 3.000 leerlingen per uur kunnen worden ingeënt en niet langer dan een uur blijven zitten om social distancing te bewaren en de gemoedsrust van de ouders te waarborgen.

“Volgens een recente werksamenvatting van de werkcommissie, waarin vertegenwoordigers van de overheid en de particuliere sector zitting hebben, wordt alles klaargemaakt voor de opnames.

Het gebouw, de uitrusting, geschiktheidscontrole en medische screening, registratie ter plaatse, vaccindistributie, voorbereidingen voor vaccinatie, observatie- en ER-teams, en de vrijwilligersmissie zijn allemaal ingesteld om de beschikbaarheid te garanderen en voor een grondig begrip van het werkproces.  

Het vaccinatiecentrum heeft de capaciteit om ongeveer 20.000 studenten per dag te vaccineren.”

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!