Het ‘New Year Countdown’ in Pattaya en in 4 andere provincies blijft zoals gepland staat

PATTAYA:- De TAT zou, zoals eerder gepland, de nieuwjaarsevenementen organiseren in Phuket, Chiang Mai, Nakhon Ratchasima, Chonburi en Ayutthaya om te voldoen aan het toerismebevorderingsbeleid van de regering, zo verklaarde khun Yuthasak. 

De gouverneur van de Tourism Authority of Thailand maakt zich géén zorgen over de detectie van de Omicron-variant van COVID-19 in het land en bevestigt dat er zoals gepland countdown evenementen voor het nieuwe jaar zullen worden georganiseerd in 5 provincies.

In reactie op het rapport van de eerste Omicron-zaak in Thailand, een Amerikaan uit Spanje, zei TAT-gouverneur Yuthasak Supasorn dat de detectie van de eerste Omicron-zaak géén gevolgen had voor het toerisme in het land, maar dat effectieve screeningprocedures en ziektebestrijding van de regering opgeschaald zouden worden.

Maar er zou géén onmiddellijke negatieve impact zijn en TAT zou nieuwjaarsevenementen organiseren in Phuket, Chiang Mai, Nakhon Ratchasima, Chonburi (Pattaya) en Ayutthaya, zoals eerder gepland om te voldoen aan het toerismebevorderingsbeleid van de regering, aldus khun Yuthasak.

De TAT-gouverneur zei dat er dagelijks ongeveer 6.000 bezoekers in Thailand arriveerden en hij verwachtte deze maand minstens 200.000 bezoekers.  (TNA)

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TNA 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!