Het Nationaal park Koh Chang in het oosten van Thailand gesloten voor bezoekers

TRAT:- Het Mu Koh Chang National Park is sinds gisteren voor toeristen gesloten om de verspreiding van Covid-19 in te dammen, vooral omdat het aantal nieuwe gevallen op het toeristische eiland Koh Chang drastisch toeneemt.

Het nationale park strekt zich uit over verschillende districten, waaronder 52 eilanden met als meest opvallende Koh Chang in de archipel.

 “Het nationale park is gesloten voor overnachtingen en kamperen, en alle toeristische activiteiten zullen worden geannuleerd totdat de situatie weer normaal is”, zo maakte het hoofd van het nationale park, khun Nipon Pinyo, bekend.

Het nationale park is ontzettend populair bij reizigers dankzij de prachtige watervallen Klong Plu en Than Mayom, de snorkelplek Koh Rang-Koh Ngam en het uitkijkpunt Kai Bae.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!