Het Music on the Beach concours van Pattaya was een denderend succes

PATTAYA:- Het Music on the Beach fanfare concours werd dit weekend succesvol afgesloten. De burgemeester van Pattaya, khun Poramase, verzorgde de slotceremonie en prijsuitreiking voor het Music on the Beach evenement dat afgelopen weekend werd gehouden.

Pattaya organiseerde, in samenwerking met andere organisaties het Music on the Beach 2023-evenement, bedoeld om het toerisme in Pattaya te promoten en om de artistieke vaardigheden, vooral op muziekgebied, van de jonge generatie te vergroten, waardoor ze een gevoel van verbondenheid krijgen.

Het evenement moedigde de kinderen ook aan om hun vrije tijd productief te gebruiken. Bovendien bood het evenement talentvolle jongeren in de muziek de kans om te strijden tegen internationaal gerenommeerde orkesten.

Op de laatste dag van de competitie werd de categorie “Band Theatre Battles” gewonnen door het team “Lampang Kalayanee.” In de categorie “Band Talent Show Bands” was de winnaar het team “Benjamarach Utitsat” uit de provincie Phetchaburi. Tenslotte was de winnaar in de categorie “Street Parade” opnieuw het team “Benjamarach Utitsat”.

Khun Poramase sprak zijn felicitaties uit aan de muzikanten die prijzen ontvingen en degenen die dat niet deden, en benadrukte dat wat ze allemaal wonnen vriendschap en vaardigheden waren om de mensen vreugde te brengen.

Ten slotte beschreef hij het evenement als een groot succes en zei dat de sfeer gevuld was met opwinding en hartstocht toen de weergalmende muziek door de straten en het centrale strand van Pattaya weergalmde.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!