Het “Maha Songkran World Water Festival 2024” was een doorslaand succes en trok 784,000 deelnemers

BANGKOK:- De woordvoerder van de Thaise regering, Khun Chai Watcharong, maakte publiekelijk details bekend van een succesvol “Maha Songkran World Water Festival 2024”, dat op de Ratchadamnoen Klang Road en Sanam Luang in Bangkok werd gehouden.

Volgens de statistieken van de Toerisme Autoriteit van Thailand, bekend onder het TAT, namen 784,883 personen, waaronder 693,288 Thais en 91,595 buitenlanders, deel aan de evenementen die meer dan 2.8 miljard baht opbrachten voor de Thaise economie.

Bovendien waren de meeste Thaise en buitenlandse toeristen blij met het evenement “Maha Songkran World Water Festival 2024”, aldus het onderzoek van TAT.

De Thaise regering complimenteerde en bedankte iedereen die meewerkte en hielp bij de organisatie van het wereldevenement in Thailand. Veel toeristen waren onder de indruk van de Thaise charme en tradities en zouden een heel goede tijd hebben op het Maha Songkran World Water Festival 2024 en de komende jaren in Thailand, merkte de woordvoerder van de Thaise regering op.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!