Het lichaam van de voormalige cricketspeler Warne wordt na autopsie naar Australië overgevlogen voor de begrafenis

KOH SAMUI:-  Het lichaam van de voormalige Australische cricketster Shane Keith Warne, die vermoedelijk is overleden aan een hartaanval nadat hij afgelopen vrijdag bewusteloos werd gevonden in een villa op Koh Samui, zal na autopsie worden gerepatrieerd.

Het 52-jarige lichaam werd om 12.30 uur van het Thai International Hospital Samui naar het Surat Thani Hospital gebracht voor autopsie, zo liet kolonel Yuttana Sirisombat, hoofdinspecteur van de politie van Bo Phut op Koh Samui, gistermiddag aan de pers weten.

De repatriëring van het stoffelijke overschot van Shane naar Surat Thani werd door Seatran Ferry Co over zee uitgevoerd.

Aanvankelijk bleek uit een medische achtergrondcontrole dat hij astma en hartaandoeningen had.  Bovendien had hij tekenen van beklemming op de borst vertoond terwijl hij nog in Australië was.

Familieleden van de voormalige nationale cricketster zijn in overleg met de ambassade om hem naar huis te vliegen voorafgaand aan een staatsbegrafenis, zei kolonel Yuttana.

Eerder op zaterdag werden de heer McKinnon en de Australische consul-generaal van Phuket Matthew Barclay ingelicht door kolonel Yuttana, die de leiding heeft over de zaak. Ook zijn alle leden van het reisgezelschap van Warne, twee hotelmedewerkers en vier masseurs opgeroepen voor verhoor.

De recherche bevestigde dat er geen tekenen van worsteling werden gevonden ter plaatse en zei dat er geen verdovende middelen werden gevonden in Warne’s kamer.

Het autopsieresultaat laat op zich wachten.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: matichon
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: matichon.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!