Het koude weer zorgt voor goede zaken bij sommige kledingverkopers in Pattaya

PATTAYA:- Het koude weer in de laatste dagen heeft gezorgd dat er bij vele Thaise en buitenlandse inwoners van Pattaya de rillingen over het lijf liepen, vooral bij degenen die niet gewend zijn aan lagere temperaturen, ook al blijven veel buitenlandse toeristen uit koudere klimaten korte broeken en hemdjes dragen.

Ondanks dat veel inwoners op sociale media berichten dat ze het koud en ongelukkig hebben en warmer weer missen, is in ieder geval één groep mensen in Pattaya opgewonden kledingverkopers die gespecialiseerd zijn in truien, jassen en hoodies.

“Snelle Jelle” onze razende stadsreporter bezocht de Grand Hall-markt in Zuid-Pattaya, een bekende tweedehandsmarkt, en vonden veel klanten die jassen en truien en andere uitrusting voor koud weer doorzochten.

Eigenaars van de verschillende kledingshops verklaarden dat hun handel de afgelopen dagen bijzonder levendig was, die hun harten en kassa’s verwarmden. Voor hen licht er beter nieuws in het verschiet, de weersverwachting luidt namelijk dat het koelere weer in ieder geval tot het nieuwjaarsfestival zal aanhouden.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Eén gedachte over “Het koude weer zorgt voor goede zaken bij sommige kledingverkopers in Pattaya”

  1. Ook voor de westerse mensen die hier al een paar jaar wonen wordt het koud.
    In NL liep ik met 16 graden in mijn korte broek, woon nu 3 jaar in Thailand maar als het 22 graden is trek ik een lange broek en sokken aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!